English  Nederlands 

Levering en retour

Verzending
Voor verzending onder de €25  rekenen wij een kleine bijdrage van €1,95. Boven de €25 is verzending gratis.

Een pakket retourneren is gratis
Heb je je bedacht of wil je om een andere reden een bestelling retourneren? Dan kan dit gratis tot 14 dagen na ontvangst van het product. 

Wil je retourneren? Een pakket kan retour gestuurd worden door de brief en het ongeopende product terug in de verzenddoos te stoppen en deze, met de tekst ‘retour afzender’, in de brievenbus op straat te stoppen. Ons adres vind je terug op de verzenddoos, deze hoeft dus niet apart genoteerd te worden!

14 dagen bedenktijd
Na ontvangst van het pakket heb je 14 dagen de bedenktijd. Wil je het pakket retourneren? Dan heb je na de 14 dagen bedenktijd nog 14 dagen de tijd om het pakket te retourneren.

Snelle terugbetaling na retourneren
Zodra wij jouw pakket retour hebben ontvangen, sturen we je een bevestiging per e-mail. Het aankoopbedrag storten we binnen vijf werkdagen terug op de rekening waarmee je het pakket betaald hebt. 

Geopende producten mogen wij niet terugnemen
We vragen je tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product. Geopende verpakkingen, waarbij de verzegeling is verbroken, kunnen we vanuit gezondheidsbescherming niet terugnemen. In het onwaarschijnlijke geval van een gebrek ontvang je uiteraard een vervangend product of heb je recht op teruggave van het betaalde bedrag.